Hogyan tudom beállítani az Online Navigációs Csomag szolgáltatásait az autómban?

2020. 12. 10.
Autójához előfizette az Online Navigációs Csomagot. A következő beállítások segítségével, még jobban kihasználhatja szolgáltatásaink előnyeit:
- Szolgáltatások megjelenítése a térképen
- Üzemanyag beállítása
- Veszélyzónák beállítása és bejelentése
- A térkép 2D és 3D nézete közötti váltás

Egy vagy több szolgáltatás megjelenítése a térképen.
Az Online Navigációs Csomag segítségével megjelenítheti a térképen a valós idejű forgalmi adatokat, a Veszélyzónákat, benzinkutakat vagy töltőpontokat, parkolóházakat és az időjárási adatokat. Ehhez csak meg kell nyomnia a "Navigáció" gombot, majd "Gyorsmenü" ikont képernyő jobb alsó részén.


Válassza ki a kívánt szolgáltatást.


Üzemanyag beállítása
Az Élő navigációs szolgáltatás segítségével megjelennek a benzinkutak és az üzemanyagárak. Utóbbi csak 2D üzemmódban látható.
Ehhez nyomja meg a "Navigáció" gombot, majd a "Gyorsmenü" ikont a képernyő jobb alsó részén.


Nyomja meg a "POI a térképen" gombot.


A lenti képernyő fog megjelenni. Keresse meg és válassza ki a Benzinkutak opciót a legördülő menüből. Majd kattitson a kék benzinkút ikonra.


Nyomja meg a beállítások fület:


A listában megjelenik a "választható üzemanyagok" lehetősége, amit az OK gomb megnyomásával tud jóváhagyni.


A veszélyzónák beállítása és jelentése
- Hangjelzés beállítása:
Nyomja meg a "Navigáció" gombot, majd a "MENÜ"-t, ezutén koppintson a "Beállításokra" és a "Jelzésekre". A "Veszélyzóna jelzését" állítsa bekapcsolt állásba a háromszög megnyomásával. Végül nézze meg, hogy a "Veszélyjelzések" négyzet ki van-e pipálva.
A veszélyzónáknál alkalmazott figyelmeztető hang ereje megegyezik a navigációs rendszer utasításainak hangerejével, és ezeket nem lehet külön állítani. A hangerőt a profilokhoz kapcsolódó hangbeállításoknál lehet állítani az "Ének" menüpontban. Ugyanakkor a veszélyre figyelmeztető hangot akkor is hallhatja, ha a navigációs rendszer hangutasításait kikapcsolja a navigációs rendszerben.

- Veszélyzóna jelentése
Csak kattintson a menü bal felső részén megjelenő háromszögre, mellyel rögtön megerősíthet egy veszélyzónát.


Ekkor egy üzenet jelenik meg, hogy a jelentést elküldte a rendszer. Ha egy zónát többen is jelentenek, akkor a TomTom megerősíti az új veszélyzónát és megosztja azt a közösséggel.
Ha a háromszög nem látható, akkor nyomja meg a "Navigáció" gombot, majd a "MENU"-t , ezután válassza a "Beállítások" és a "Térkép" fület. Itt ellenőrizze, hogy a "Veszélyzóna jelentése" négyzete ki van-e pipálva.

2D / 3D térképes megjelenés
A térkép megjelenése sokkal jobb a 3D modellezésnek köszönhetően, mely a nagyobb Európai városok fontos látnivalóit fotorealisztikusan ábrázolja. Ráadásul a térkép figyelembe veszi a völgyek és hegyek elhelyezkedését is.
A 3D nézet aktiválása:
Nyomja meg a "Navigáció" gombot, majd a "Beállítások" és "Megjelenés" részt. Eután válassza ki a "Perspektíva" opciót, majd aktiválja a 3D megjelenítést a Be gombbal.
Erősítse meg az OK gombbal


A 2D nézet aktiválása:
Nyomja meg a "Navigáció" gombot, majd a "Beállítások" és "Megjelenés" részt. Ezután válasszon az "Észak vagy Autóközpontú" megjelenési opciót.
Erősítse meg az OK gombbal


Kapcsolodó kérdések

Többe kerül, ha külföldön használom a Mirror Screent?

Ez a telefonos előfizetésétől és az adatforgalmától függ (navigáció, online rádióadók stb.). Mielőtt külfölre megy, mindenképp ellenőrizze mobilszolgáltatójánál, milyen pluszköltségekre számíthat....
Utoljára frissítve: 2020.11.30.

Mi a teendő, ha nem jön létre a Mirror Screennel a kapcsolat?

Ellenőrizze az alábbiakat telefonja „Beállítások” menüjében: az operációs rendszer legfrissebb verzióját használja-e aktiválta-e a MirrorLink® kapcsolatot aktiválta-e a 4G (vagy újabb) ...
Utoljára frissítve: 2020.11.30.

Annak ellenére, hogy az üzenet megerősítette a MAPCARE frissítési fájl helyes letöltését, nem találom a ZIP fájlt a számítógépemen. Mit kell tenni?

Először is győződjön meg róla, hogy az internetböngészőben a felugró ablak ne legyen tiltva, hogy ne akadályozza meg a térképfrissítés letöltésének megkezdését. ...
Utoljára frissítve: 2020.06.08.

A gépjárművem érintett a MAPCARE™ programban?

A MAPCARE™ programban a 2016. január 1. után forgalomba helyezett új gépjárművek vesznek részt. Azt, hogy az Ön járműve érintett-e, márkaszervizeinkben tudják ellenőrizni, ...
Utoljára frissítve: 2018.04.23.

Mit jelent a MAPCARE™ program?

A MAPCARE™ a gépjármű navigációs rendszer térképszoftverének frissítésére szolgáló program. A program keretén belül 5 éven keresztül évi 2 frissítést* ingyenesen biztosít a ...
Utoljára frissítve: 2018.04.23.

Hogyan csatlakoztathatom az okostelefonomat az érintőképernyőhöz Bluetooth segítségével?

Először keresse meg a telefonja Bluetooth bjelentkező oldalát. A teelfonjáról kiindulva keressen Bluetooth kapcsolódási lehetőséget. Válassza ki az autójának megfelelő eszközt. A gépkocsi ...
Utoljára frissítve: 2020.06.11.

Mit kell tudni a PEUGEOT Navigációs rendszeréről és a hozzá kapcsolódó TomTom szolgáltatásokról, mint az Online Navigációs Csomag?

Ez egy újgenerációs navigációs rendszer, mely a PEUGEOT modellekben érhető el. A rendszer a következő funkciókat kínálja: • Kapacitív érintőképernyő: még érzékenyebb és gyorsabb. Folyamatosságban é...
Utoljára frissítve: 2020.12.10.

Hogyan kell aktiválni az Online Navigációs Csomag szolgáltatásait az autómban?

A szolgáltatás aktiválása érdekében látogasson el a Peugeot Services Store oldalára, majd lépjen be ...
Utoljára frissítve: 2020.12.10.

Lehetőségem van az Online Navigációs Csomag aktiválására az autómban?

Az Online Navigációs Csomag kizárólag a 2020. decemberben vagy azután gyártott autókban érhető el, ha megrendelték hozzá a PEUGEOT navigációs rendszert: Kattintson ide:
Utoljára frissítve: 2020.12.10.
Keresés a GYIK-ben
Lépjen kapcsolatba velünk
Írjon nekünk

P Automobil Import Kft

1194 Budapest, André Citroën utca 1.